Ruma un persiku kokteilis ar čili?️ (diviem)

2 persiki (viens sakapāts mazos gabaliņos, otrs sagriezts daiviņās)
35 g cukura
235 ml ūdens
1/2 sarkanā čili pipara
1 ēdamkarote brūnā cukura
60 ml  tumšā ruma, piemēram Plant.Original Dark 0.7L 40%
250 ml ginger ale
ledus
1 čili, sagriezts plānās šķēlītēs
piparmētras

Pagatavošana:
1. Mazā katliņā liek kapātu persiku, cukuru, ūdeni un čili. Visu uzvāra un ļauj tam vārīties uz vidējas uguns aptuveni 10 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
2. Ņem nost no uguns un ļauj atdzist.
3. Persiku daiviņas apviļā brūnajā cukurā un liek cepties uz uzkarsētas grila pannas. Cep uz augstas uguns aptuveni 1 minūti no katras puses, līdz cukurs karamelizējies.
4. Glāzes piepilda ar ledu, katrā lej 30 ml ruma, papildina ar persiku čili biezeni – sadalot to starp abām glāzēm. Pārlej ar ginger ale.
5. Dekorē ar grilētu persiku daiviņām, plāni sagrieztu čili un piparmētrām.

Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA