Receptes

Mērcītes svaigu austeru pasniegšanai uz gliemežvāka

Dažādu veidu mērcītes visām gaumēm, kas lieliski saderēs kopā ar svaigām austerēm. To...

Lasīt Vairāk

Sāļās “Vecrīgas”

Jaunā gada brīvdienu vakariem piestāvēs kulināriju eksperimenti virtuvē. Šoreiz piedāvājam...

Lasīt Vairāk

Garneļu čipsi ar jūraszaķu ikriem

Jaungada naktī gribas atļauties vairāk, nosvinēt ar glanci un palutināt sevi! Dodies uz...

Lasīt Vairāk

Jūras velšu plate ar SKY delikatesēm

Gadumijas svētku galdam visu nepieciešamo vienuviet atradīsi lielveikalos SKY. Kā...

Lasīt Vairāk

Pain perdu ar stracciatella jogurtu un trifeļu eļļu

Elegantais brioša maizes deserts ar trifelēm ir fan-tas-tisks! Ja vēlaties palutināt sevi...

Lasīt Vairāk

Cepts brī siers ar vīģu un balzametiķa džemu

Svētki radīti, lai gardi ēstu, vai ne? Šeit ideja patiesi izsmalcinātam svētku galdam. Kad...

Lasīt Vairāk

Tartara maizītes ar paipalu olas dzeltenumu un konjaku

Svētki jau ir pavisam tuvu un to galds vienmēr ir īpašs. Tas dzirkstī, vizuļo un pārsteidz...

Lasīt Vairāk

Pasta alla Nerano

Šī ir viena no ikoniskākajam Sorrento pussalas receptēm. Vienkārša un lieliskākā sezonas...

Lasīt Vairāk

Teļa gaļa piccata mērcē

Itāļu mērces piccata šarms slēpjas pagatavošanas vienkāršībā un maltītes izsmalcinātajās...

Lasīt Vairāk

Canolli 

Palutiniet savus mīļos ar smalku desertu! Canolli ir tradicionāls itāļu deserts, kura...

Lasīt Vairāk

Rikotas ņoki ar sēnēm un timiānu

Ņoki (Gnocchi) jeb klimpas ir īsta klasika no Itālijas. Lai arī pagatavošana ir nedaudz...

Lasīt Vairāk

Limoncello Spritz

Īsta Itālijas garša Jūsu glāzē! Šim kokteilim SKY lielveikalu vīnzinis Jānis Kaļķis īpaši...

Lasīt Vairāk

Grilēta vesela zivs ar ķiploku un pētersīļu sviestu un citronu 

Zivij garšaugi un sviests nekad nevar būt par daudz. Vienmēr izvēlieties svaigus un...

Lasīt Vairāk

Folijā grilētas garneles ar fenheli, jaunajiem kartupeļiem un citronu alioli

Anīsa notis fenhelī lieliski papildinās saldumu garnelēs, un kartupeļi, cepoties sviestā...

Lasīt Vairāk

Tofu, ananasu un dārzeņu iesmiņi terijaki marinādē

Brīvā dabā viss garšo labāk. Jo īpaši, ja produkti no kā gatavojam ir kvalitatīvi....

Lasīt Vairāk

Kalmāru salāti

Kalmārs Latvijā joprojām ir eksotika, ko tikai mācāmies gardi pagatavot. Galvenais ir to...

Lasīt Vairāk

Video: Garneļu uzkodas

Uzkodas, kas piestāv saulainām vasaras brīvdienām un karstām ballītēm, ir atrastas....

Lasīt Vairāk

Rozmarīnā cepti nektarīni un ogas

Viegli pagatavojama, veselīga un izcili garda recepte vasarai. Iedvesmojies un palutini...

Lasīt Vairāk

Melnā angusa steiks ar sezonas garšaugu un zilā siera sviestu

Mēs dzīvojam vienreiz un katrs šai dzīvē ir pelnījis kaut reizi nobaudīt īstu #Melnā Govs...

Lasīt Vairāk

Maltās gaļas kesadiljas ar kukurūzu un kinzas sieru

Sātīgas, pikantas un viegli pagatavojamas! Labi garšos arī ar citām piedevām, kā,...

Lasīt Vairāk

Dažādas pildītās pankūkas uzkodu galdam

Pankūkas ir lielisks pamats uzkodām. Atliek vien sagatavot pildījumus, satīt ruletes,...

Lasīt Vairāk

Saldā kartupeļa pankūkas ar laša rozītēm

Laša rozītes, mūsuprāt, ir viens no visiecienītākajiem Gatavots Sky uzkodu ēdieniem....

Lasīt Vairāk

Krāsnī ceptas Mauger austeres

Austeres lielākoties ēdam svaigas, bet dažādībai un kamēr vēl ārā saule ar zobiņiem...

Lasīt Vairāk

Pildītie kruasāni

Bridor kruasānu kvalitāte nav jāpiesaka. Visi vienādi, gatavoti no īsta sviesta pēc senas...

Lasīt Vairāk

Video: Kraukšķīgie sparģeļi

Pavasara vēstneši – sparģeļi. ? Baudiet tos ceptus, tvaicētus, vārītus, izbaudot sulīguma...

Lasīt Vairāk

Pīles krūtiņa “Pīlēns apelsīnos” marinādē

Vēl viens garšas stāsts un veselīga gaļas recepte, kas apvieno augstu kvalitāti, ideju par...

Lasīt Vairāk

Jaunzēlandes jēra grozs “Jēriņš piparmētrā” marinādē

Šodien piedāvājam patiesi izcilas maltītes recepti no #Melnā Govs. Iegādājieties šo...

Lasīt Vairāk

Melnā Angusa steiks Tasmānijas piparu marinādē

Steikam galvenais ir labs gaļas gabals, tādēļ iesakām Jums izvēlēties Melnā Angusa steiku...

Lasīt Vairāk

Bun’n’Roll ar šokolādes ganache krēmu un apelsīnu

Saldākai dienai izmēģiniet šo izcili gardo recepti ar BRIDOR Bun’n’roll...

Lasīt Vairāk

Bun’n’Roll ar putukrējumu, Nutellu un augļiem

Šī noteikti ir brīnišķīga doma sevis palutināšanai!Gaisīgs BRIDOR bun’n’roll, bagātīgi...

Lasīt Vairāk

Gulašzupa

Sildoša un sātīga ideja pusdienām vai vakariņām! Gulašzupas izcelsmes zeme Ungārija,...

Lasīt Vairāk

Svētku karpa ar rumā izturētiem augļiem un riekstiem

Decembris ir dažādu sacepumu un cepešu laiks. Kādam šī recepte noteikti noderēs svētku...

Lasīt Vairāk

Svētku zoss cepetis

Šodien piedāvājam patiesi svinīgu maltīti: svētku zoss cepeti! Lai to pagatavotu vismaz...

Lasīt Vairāk

Ceptas austeres ar zilo sieru

Vai nebūtu laiks pagatavot lielisku maltīti ar austerēm? Mums šķiet, ka ir īstais brīdis....

Lasīt Vairāk

Video: Astoņkājis ar kartupelīšiem un rukolu

Astoņkāja pagatavošana nemaz nav tik sarežģīta, kā varētu šķist. Smelieties iedvesmu šajā...

Lasīt Vairāk

Čia sēklu pudiņš ar svaigu mango

Garda, veselīga un viegli pagatavojama brokastu recepte. Sastāvdaļas: 400 ml augu...

Lasīt Vairāk

Tradicionāls spāņu ēdiens – Paelja

Ēdiens, kas piestāv karstām un saulainām vasaras brīvdienām. Tādēļ te recepte...

Lasīt Vairāk

Video: Renna jūras velšu salāti

Viegli pagatavojami, krāsaini un izcili gardi. Palutini sevi un savus mīļos!...

Lasīt Vairāk

Video: Pākšaugu zupa ar topinambūriem un Lapzemes sieru

Sastāvdaļas: 80 g zaļo lēcu80 g melno lēcu6 tomāti (2 sarkani, 2 dzelteni, 2 zaļi)1...

Lasīt Vairāk

Video: Cepta polenta ar tīģergarnelēm

Sastāvdaļas: 100 g polentas200 ml piena50 g saulē kaltētu tomātu eļļā20 g kaperu50...

Lasīt Vairāk

Video: Ņoki ar sēnēm un sparģeļiem

Sastāvdaļas: 500 g ņoku (gnocchi)8–10 baltie sparģeļi3 daiviņas ķiploku1 saldais...

Lasīt Vairāk

Video: Croque Monsieur

Sastāvdaļas: 4 šķēles pilngraudu maizes1 daiviņa ķiploka120 g Grijēras siera70 g...

Lasīt Vairāk

Vido: Jūras ķemmītes ar melno ķiploku, pākšaugu piedevu un putotu aveņu etiķa Sabajon mērci

Sastāvdaļas 4 porcijām: 4 jūras ķemmītes50 g pākšaugu maisījuma5 daiviņas melnā...

Lasīt Vairāk

Video: Svilināts ķirbis ar ziedkāpostiem un kazas piena jogurtu

4 porcijām   400 g ķirbja 400 g ziedkāposta 400 g brokoļa 4-6 paipalu olas sāls,...

Lasīt Vairāk

Video: Risotto ar biešu sulu un trīs veidu sieriem

Risotto ar biešu sulu un trīs veidu sieriem (4 porcijām) 300 g risotto rīsu200...

Lasīt Vairāk

Video: Mīdijas ar karamelizētiem citrusiem, anšoviem un olīvām

SASTĀVDAĻAS 400 g mīdiju2 apelsīni2 laimi1 greipfrūts100 g zaļo vīnogu250 g...

Lasīt Vairāk

Video: Salāti ar jēra gaļas karbonādi

4 porcijām: 500 g jēra karbonādes bez ribām2 sīpoli1 fenhelis100 g salātlapu200 g...

Lasīt Vairāk

Video: Sēņu lazanja

2 porcijām: 600 g dažādu sēņu: svaigas vai saldētas baravikas, šitakī...

Lasīt Vairāk

Video: Dzelteno tomātu krēmzupa

Dzelteno tomātu krēmzupa (2 porcijas) Sastāvdaļas: 100 g saulē kaltētu...

Lasīt Vairāk

Video: Pavasara cālīši ar pākšu pupiņām

PAVASARA CĀLĪŠI AR PĀKŠU PUPIŅĀM, MAKADĀMIJAS RIEKSTU MĒRCI UN CEPTIEM...

Lasīt Vairāk

Video: Meksiāņu uzkodas – quesadillas

Meksikāņu uzkodas – tortiljas 4 personām Galvenā sastāvdaļa šajā plācenītī ir siers....

Lasīt Vairāk

Video: Mango kārtainās kūciņas

Mango kārtainās kūciņas6 kūciņas Sastāvdaļas: 1 iepakojums Gatavots Sky...

Lasīt Vairāk

Video: Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu

Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu 2–4 personām. Šādi zivtiņu var...

Lasīt Vairāk

Video: Paniņās marinēta tītara fileja ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem

Paniņās marinēta tītara fileja ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem 4 personām...

Lasīt Vairāk

Video: Mango pavlovas

Viss, kas mutē ātri izkūst, nav grēks! Vienu mazu pavlovas kūciņu ar mango....

Lasīt Vairāk

Video: Līgo Hačapuri

Ja esat gatavi mesties karstasinīgā mīklas mīcīšanas procesā, lai pēc tam izjustu...

Lasīt Vairāk

Video: Rauga mīklas gaļas pīrādziņi

Tuvojoties gada jautrākajiem svētkiem, katras saimnieces pienākums ir galdā celt pašas...

Lasīt Vairāk

Citronu un aitas vai kazas piena jogurta pudiņš

1 citrons6 ēdamkarotes medus6 olas600 g bieza jogurta Pagatavošana No citrona norīvē...

Lasīt Vairāk

Gandrīz angļu brokastis

Radošas un sātīgas svētdienas brokastis, kopā ar Kaspars Virsnitis, ar nedaudz neparastu...

Lasīt Vairāk

Jaunie kartupeļi laša mētelītī

Jaunos kartupelīšus gaida kā lieli, tā mazi! Šoreiz ietērpsim viņus laša “mētelīšos”....

Lasīt Vairāk

New York plūmju kūka

Ja pie rokas ir 12 plūmes, šī kūka ir jācep, jo tā nevar neizdoties un ar garantiju garšos...

Lasīt Vairāk

Video: Tomātu un rikotas siera tarte

Saldās jogurta tartes ar ogām šoreiz nomainām uz tomātu un rikotas siera tarti....

Lasīt Vairāk

Video: Vistas filejas un biezpiena klaipiņš

Vistas fileja ir iecienītākā starp putnu gaļām, tāpēc to pagatavošanas daudzveidība ir...

Lasīt Vairāk

Video: Putna piena rulete

Putna piena rulete Ja mīlat vecmāmiņu gatavotās saldās biskvīta ruletes, šo...

Lasīt Vairāk

Video: Veselīgie skaistuma salāti

Pavasarī saule atver cilvēku sirdis un dvēseles un visi kļūst skaistāki. Lai saules efekts...

Lasīt Vairāk

Video: Lieldienu pīrāgs ar pirmajiem pavasara sparģeļiem

Brīnišķīgais pavasara pīrāgs ar maigi spēcinošajiem sparģeļiem lieliski garšos gan kā...

Lasīt Vairāk

Video: Apelsīnu tarte

Veikalos nopērkami sarkanie apelsīni, īpaši ne tikai ar savu krāsu bet izteikto skābeno un...

Lasīt Vairāk

Tradicionālā Lieldienu pasha

Sastāvdaļas: 1 kg pilnpiena biezpiena300 g sviesta3 cieti vārīti olu dzeltenumi150–200...

Lasīt Vairāk

Bavārijas kartupeļu salāti

1 kg novārītu, atdzesētu kartupeļu 2 cieti vārītas olas buntīte parasto...

Lasīt Vairāk

Sīpolu zupa

100 g sviesta 2 ēdamkarotes olīveļļas 6 sīpoli 1,5 l liellopu buljona 2...

Lasīt Vairāk

Video: Kartupeļu ņoki ar sviestu un salviju

800 g novārītu kartupeļu 400 g miltu 3 olas sāls un pipari 50 g rīvēta...

Lasīt Vairāk

Asais vistas cepetis ar dārzeņiem

Laiks pagatavot gardas vakariņas un uzaicināt ciemos draugus. Krāsaini dārzeņi un...

Lasīt Vairāk

Video: Ananass ar piparmētru cukuru

Deserti ne vienmēr nozīmē tikai kūkas un saldus krēmus. Tie var būt arī šads –...

Lasīt Vairāk

Ogu saldējums

Veselīgs var būt arī kārums, un šis deserts noteikti būs kārums gan lieliem, gan maziem....

Lasīt Vairāk

Brokastu granolas ziemas versija

Brokastis ir viena no radošākajām ēdienreizēm. Sākas jauna diena, jaunas idejas un jauni...

Lasīt Vairāk

Cepti āboli ar kanēli

Tik daudz labu lietu paslēpts ābola viducī. Tas viss vēl pārslacīts ar Cointreau liķiera...

Lasīt Vairāk

Ziemas dārzeņu WOK

Pagatavo ziemas dārzeņu WOK!Ja dārzeņus gatavo uz straujas uguns ar pavisam nedaudz augu...

Lasīt Vairāk

Svētku zoss cepetis

Šodien piedāvājam patiesi svinīgu maltīti: svētku zoss cepeti!Lai to pagatavotu vismaz 6...

Lasīt Vairāk

Garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi

Uzkoda piektdienai: garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi! Sastāvdaļas:...

Lasīt Vairāk

Dedzināta foie gras ar karamelizētu ābolu un brioša grauzdiņu

Pagatavo neaizmirstamu uzkodu sev un viesiem: dedzināta foie gras ar karamelizētu ābolu un...

Lasīt Vairāk

Štovēti kāposti ar desiņām

Šķiet, ka nav neviena, kas šajā laikā un sezonā nebūtu izbaudījis šo kombināciju. Un,...

Lasīt Vairāk

Mazā salātu uzkoda ar balzametiķa krēmu

Mazā salātu uzkoda ar balzametiķa krēmu Sastāvdaļas: klasisks balzametiķa krēms6...

Lasīt Vairāk

Havana Club karstā šokolāde

Siltākai pēcpusdienai pagatavo Havana Club karsto šokolādi!   Tev būs...

Lasīt Vairāk

Vistas cepetis

Pirmssvētku laiks ir īstais brīdis, kad izmēģināt izcilu vakariņu recepti – visas...

Lasīt Vairāk

Svilinātas jūras ķemmītes ar laša ikriem un šalotes biezeni

Sastāvdaļas: – jūras ķemmītes– laša (vai foreļu) ikri– 6 šalotes...

Lasīt Vairāk

Video: Krāsnī ceptas bietes ar kazas sieru

Ziemā ir jāēd bietes. Tās satur daudz dzelzs, kas mums, ziemeļu tautām, ziemā vienmēr...

Lasīt Vairāk

Rostbifs ar sinepju krēmu

Šodienas uzkoda: rostbifs ar sinepju krēmu! Lai to pagatavotu, nepieciešams:– 300...

Lasīt Vairāk

Sildošais apelsīns

Sastāvdaļas: – 175 ml apelsīna sulas– 25 ml viskija– 15 ml...

Lasīt Vairāk

Kūpināts lasis ar mārrutku krēmu

Sastāvdaļas: – 1 auksti kūpināta laša fileja– tostermaize– 1...

Lasīt Vairāk

Karstā balzama dzēriens

Tiklīdz klāt ir vēsie rudens vakari un tuvojas ziema, tā klāt ir arī karsto dzērienu...

Lasīt Vairāk

Pīles krūtiņa ar apelsīna mērci un sarkanajiem rīsiem

Izmēģini īpašo Sky recepti – pīles krūtiņu ar apelsīna mērci un sarkanajiem...

Lasīt Vairāk

Sacepums “Shepard’s pie”

Rudenim piestāv sātīgi ēdieni, un šis noteikti ir viens no tiem – angļu klasika no...

Lasīt Vairāk

Tako laiviņas

Sveiciens Starptautiskajā vegānu dienā! Šajā datumā gribam jūs iedvesmot ar vienu gardu...

Lasīt Vairāk

Kunturu cūkas ribiņas ar ķimeņkartupeļiem

Šoreiz ideja vakariņām, kuras gatavojas cepeškrāsnī pašas! Atliek vien iemarinēt gaļu un...

Lasīt Vairāk

Cepamķirbis ar kazas sieru

Ideja šodienas vakariņām 30 minūtēs – cepamķirbis ar kazas sieru! Tepat Latvijā audzis...

Lasīt Vairāk

Pildīti Kartupeļi

Vēl viens garšas stāsts un izcila rudens recepte, kas apvieno jauno ražu un tikai...

Lasīt Vairāk

Video: BIO liellopa antrekots ar bumbieriem un garšaugiem

Augstvērtīga labuma gaļa papildināta ar 6 garšaugu mērci un ābolu sidrā ieturētiem...

Lasīt Vairāk

Video: jēra gaļas ravioli ar āboliem

Ja arī Tevi vilina Vidusjūras klinšainie krasti un daudzveidīgā itāļu virtuve, jēra gaļas...

Lasīt Vairāk

Video: cūkas kāja ar puravu un gailenēm

Cūkas kāja ar puravu un gailenēm – maltīte, kuru raksturo klasika visās tās...

Lasīt Vairāk

BIO liellopa antrekots ar bumbieriem un garšaugiem

Veselīgi un sātīgi! Tu dod priekšroku liellopa gaļas izsmalcinātajai garšu buķetei....

Lasīt Vairāk

Video: vistas gaļas kroketes ar saknēm

Izsmalcinātu garšu buķete un īsts meistardarbs pavāra Žaņa-Raivo Behmaņa izpildījumā!...

Lasīt Vairāk

Koblers

Koblers ir klasisks angļu ēdiens. Latvieši to sauktu par sacepumu, kurā savienots viss...

Lasīt Vairāk

Ābolu selerijas salāti

Šodienas recepte par godu jaunajai dārzeņu ražai. Skābeni āboli, kārtīga Latvijas zaļumu...

Lasīt Vairāk

Sēņu un grūbu zupa

Arī receptēs šajā kampaņā valda rudens un ražas tēma. Raža mežā, raža dārzā, raža mūsu...

Lasīt Vairāk

Video: Citrona vista ar sparģeļiem

Ašas, bet pārsteidzoši gardas un veselīgas pusdienas? Tas ir iespējams! Grilēta citrona...

Lasīt Vairāk

Biezpiena kēksiņi ar citrona glazūru

GATAVO: INGA KALNIŅAFOTO: MĀRIS KISEĻOVSSTILS: BAIBA PRINDULE-RENCE Kēksiņi lielākoties...

Lasīt Vairāk

Video: Pasta Bolognese

Spageti ar Boloņas mērci – teju ikviena iecienītākais pastas ēdiens! Šī Pasta...

Lasīt Vairāk

Video: Grilēts tunča steiks

Steiku iespējams pagatavot ne tikai no gaļas, bet arī zivs! Viens no mūsu iecienītākajiem...

Lasīt Vairāk

Video: Liellopa steiks ar zaļajām pupiņām

Grilēšana šonedēļ Sky lielveikalos ir cieņā, tāpēc tam par godu palutinām mūsu sekotājus...

Lasīt Vairāk

Pitas maize ar tītara gaļas bumbiņām

GATAVO: INGA KALNIŅAFOTO: MĀRIS KISEĻOVSSTILS: BAIBA PRINDULE-RENCE 4 personām...

Lasīt Vairāk

Video: Lasis ar fenheļa-gurķu salātiem

Šovakar aicinām izmēģināt savas prasmes virtuvē un pagatavot izsmalcinātas vakariņas...

Lasīt Vairāk

Kazas siera deserts glāzītēs

Ātri pagatavojams deserts, kas būs ne vien viegls, bet arī ne pārāk salds. Svaigas ogas...

Lasīt Vairāk

Video: Ramen zupa ar nūdelēm

Vai esi dzirdējis par zupu Ramen? Porcija gardās nūdeļu zupas būs lielisks pusdienu...

Lasīt Vairāk

Buljonzupa ar dārzeņiem un makaroniem

4 personām Ļoti vienkāršs veids, kā bērnam pašam pagatavot sev siltu zupu. Ja vien...

Lasīt Vairāk

Video: Avokado maizītes

Katram ir sava iecienītākā recepte, kā pagatavot vitamīniem bagāto avokado! Arī Sky...

Lasīt Vairāk

Video: Pankūkas ar ricotta sieru

Viena no saldākajām bērnības garšām apslēpta gaisīgajos biezpiena plācenīšos ar karoti...

Lasīt Vairāk

Video: Frittata ar sēnēm

Vasarā tā vien kārojas izmēģināt ko jaunu! Iedvesmojies un nobaudi frittatu ar sēnēm...

Lasīt Vairāk

Pildītu aprikožu uzkodas

Sastāvdaļas: • 1 kg aprikožu• 200 g svaigā kazas siera• 3 ēdamkarotes sakapātu zaļumu•...

Lasīt Vairāk

Cepts Jāņu siers

Sastāvdaļas: 1 ritulis Jāņu siera1 ola5 ēdamkarotes rīvmaizesVīnogu kauliņu eļļa...

Lasīt Vairāk

Jāņu siers

Sastāvdaļas: 5 l trekna piena ( vismaz 3,2%, vislabāk nepasterizēts)3 kg pilnpiena...

Lasīt Vairāk

Rabarberu limonāde

• 500 g rabarberu• 250 g cukura• Sula un miziņa no 1 citrona• Gāzēts ūdens...

Lasīt Vairāk

Ruma un persiku kokteilis ar čili?️ (diviem)

2 persiki (viens sakapāts mazos gabaliņos, otrs sagriezts daiviņās)35 g cukura235 ml...

Lasīt Vairāk

Rabarberu čatnijs

500 g rabarberu, sagrieztu mazos gabaliņos250 g sīpolu250 g gaišā muskovado cukura100 g...

Lasīt Vairāk

Tiramisu

Tiramisu ir viens no vienkāršāk pagatavojamajiem desertiem, pie tam reti kuram tas...

Lasīt Vairāk

Drupačās apcepti ātes steiki (2 personām)

2 ātes steiki4 šķēles baltmaizes2 ēdamkarotes sviesta, kausēta2 citroni, sagriezti...

Lasīt Vairāk

Sviestā ceptas tīģergarneles

4 Madagaskaras tīģergarneles3 ēdamkarotes sviesta1 daiviņa ķiploka, smalki sakapātabunte...

Lasīt Vairāk

Astoņkājis tomātu mērcē ar spageti (4 personām)

600 g svaiga astoņkājaolīveļļa3 sarkanie sīpoli, smalki sakapāti3 daiviņas ķiploku, smalki...

Lasīt Vairāk

Alus uzkodu plate

POPKORNS popkorna graudi4 ēdamkarotes sviestasālskūpinātas paprikas pulveris...

Lasīt Vairāk

Steiks sarkanvīna marinādē (2 personām)

2 gabali liellopa gaļas steika½ glāzes grūbu1 tējkarote sviesta vai olīveļļassāls250–300 g...

Lasīt Vairāk

BIO liellopu gaļas antrekots ar kinzas un halapenjo mērci (4 personām)

800 g SKY BIO liellopu gaļas antrekotasālssvaigi malti melnie pipariolīveļļa MĒRCEI...

Lasīt Vairāk

Pavasara smūtijs (2 personām)

ZAĻĀ DAĻA 30 g spinātu1 īkšķa lieluma ingvers, mizots100 ml kokosriekstu ūdens100 g...

Lasīt Vairāk

Antrekots ar sēnēm un baltvīna un krēma mērci

Sastāvdaļas: 2 bio antrekota gabali4 ēdamkarotes Dižonas sinepju2 ēdamkarotes sarkano...

Lasīt Vairāk

Alū marinēts BIO liellopa šķiņķis ar čimičuri mērci

Sastāvdaļas: 1 gabals bio liellopa šķiņķaMARINĀDEI: 700 ml tumšā alus, sula no 2...

Lasīt Vairāk

Gaisīgās Pavlovas kūciņas ar svaigām ogām

Viens no olu ēdieniem, kur to kvalitātei ir nozīme, ir gaisīgā Pavlovas kūka. Sky...

Lasīt Vairāk

Līga Andžāne iesaka – pavasarīgs zaļais kokteilis

Sajūti pavasari ne tikai gaisā, bet arī uz mēles! Smelies enerģiju no saules un visa zaļā!...

Lasīt Vairāk

Video: Dzīvesprieka kokteilis

Gaidot pavasari mēs visi tik ļoti esam sailgojušies pēc krāsām, kaut kā sulīga un svaiga!...

Lasīt Vairāk

Zaļumu salāti ar augstākā spieduma olīveļļu (4 personām)

Pavasaris ir pilns ar košu zaļumu un nerimstošām ilgām pēc vasaras. Šis ēdiens ir pavisam...

Lasīt Vairāk

Kivi laima kūka

PAMATNEI 100 g mandeļu250 g dateļu bez kauliņiem1,5 ēdamkarotes kausētas kokosriekstu...

Lasīt Vairāk

Lēni cepti liellopa stilbi ar saldo kartupeļu frī

Sastāvdaļas: 2 bio liellopa stilbi1 tējkarote sāls1 tējkarote svaigi maltu melno...

Lasīt Vairāk

Mērcītes svaigu austeru pasniegšanai uz gliemežvāka

Dažādu veidu mērcītes visām gaumēm, kas lieliski saderēs kopā ar svaigām austerēm. To...

Lasīt Vairāk

Sāļās “Vecrīgas”

Jaunā gada brīvdienu vakariem piestāvēs kulināriju eksperimenti virtuvē. Šoreiz piedāvājam...

Lasīt Vairāk

Garneļu čipsi ar jūraszaķu ikriem

Jaungada naktī gribas atļauties vairāk, nosvinēt ar glanci un palutināt sevi! Dodies uz...

Lasīt Vairāk

Jūras velšu plate ar SKY delikatesēm

Gadumijas svētku galdam visu nepieciešamo vienuviet atradīsi lielveikalos SKY. Kā...

Lasīt Vairāk

Pain perdu ar stracciatella jogurtu un trifeļu eļļu

Elegantais brioša maizes deserts ar trifelēm ir fan-tas-tisks! Ja vēlaties palutināt sevi...

Lasīt Vairāk

Cepts brī siers ar vīģu un balzametiķa džemu

Svētki radīti, lai gardi ēstu, vai ne? Šeit ideja patiesi izsmalcinātam svētku galdam. Kad...

Lasīt Vairāk

Tartara maizītes ar paipalu olas dzeltenumu un konjaku

Svētki jau ir pavisam tuvu un to galds vienmēr ir īpašs. Tas dzirkstī, vizuļo un pārsteidz...

Lasīt Vairāk

Pasta alla Nerano

Šī ir viena no ikoniskākajam Sorrento pussalas receptēm. Vienkārša un lieliskākā sezonas...

Lasīt Vairāk

Teļa gaļa piccata mērcē

Itāļu mērces piccata šarms slēpjas pagatavošanas vienkāršībā un maltītes izsmalcinātajās...

Lasīt Vairāk

Canolli 

Palutiniet savus mīļos ar smalku desertu! Canolli ir tradicionāls itāļu deserts, kura...

Lasīt Vairāk

Rikotas ņoki ar sēnēm un timiānu

Ņoki (Gnocchi) jeb klimpas ir īsta klasika no Itālijas. Lai arī pagatavošana ir nedaudz...

Lasīt Vairāk

Limoncello Spritz

Īsta Itālijas garša Jūsu glāzē! Šim kokteilim SKY lielveikalu vīnzinis Jānis Kaļķis īpaši...

Lasīt Vairāk

Grilēta vesela zivs ar ķiploku un pētersīļu sviestu un citronu 

Zivij garšaugi un sviests nekad nevar būt par daudz. Vienmēr izvēlieties svaigus un...

Lasīt Vairāk

Folijā grilētas garneles ar fenheli, jaunajiem kartupeļiem un citronu alioli

Anīsa notis fenhelī lieliski papildinās saldumu garnelēs, un kartupeļi, cepoties sviestā...

Lasīt Vairāk

Tofu, ananasu un dārzeņu iesmiņi terijaki marinādē

Brīvā dabā viss garšo labāk. Jo īpaši, ja produkti no kā gatavojam ir kvalitatīvi....

Lasīt Vairāk

Kalmāru salāti

Kalmārs Latvijā joprojām ir eksotika, ko tikai mācāmies gardi pagatavot. Galvenais ir to...

Lasīt Vairāk

Video: Garneļu uzkodas

Uzkodas, kas piestāv saulainām vasaras brīvdienām un karstām ballītēm, ir atrastas....

Lasīt Vairāk

Rozmarīnā cepti nektarīni un ogas

Viegli pagatavojama, veselīga un izcili garda recepte vasarai. Iedvesmojies un palutini...

Lasīt Vairāk

Melnā angusa steiks ar sezonas garšaugu un zilā siera sviestu

Mēs dzīvojam vienreiz un katrs šai dzīvē ir pelnījis kaut reizi nobaudīt īstu #Melnā Govs...

Lasīt Vairāk

Maltās gaļas kesadiljas ar kukurūzu un kinzas sieru

Sātīgas, pikantas un viegli pagatavojamas! Labi garšos arī ar citām piedevām, kā,...

Lasīt Vairāk

Dažādas pildītās pankūkas uzkodu galdam

Pankūkas ir lielisks pamats uzkodām. Atliek vien sagatavot pildījumus, satīt ruletes,...

Lasīt Vairāk

Saldā kartupeļa pankūkas ar laša rozītēm

Laša rozītes, mūsuprāt, ir viens no visiecienītākajiem Gatavots Sky uzkodu ēdieniem....

Lasīt Vairāk

Krāsnī ceptas Mauger austeres

Austeres lielākoties ēdam svaigas, bet dažādībai un kamēr vēl ārā saule ar zobiņiem...

Lasīt Vairāk

Pildītie kruasāni

Bridor kruasānu kvalitāte nav jāpiesaka. Visi vienādi, gatavoti no īsta sviesta pēc senas...

Lasīt Vairāk

Video: Kraukšķīgie sparģeļi

Pavasara vēstneši – sparģeļi. ? Baudiet tos ceptus, tvaicētus, vārītus, izbaudot sulīguma...

Lasīt Vairāk

Pīles krūtiņa “Pīlēns apelsīnos” marinādē

Vēl viens garšas stāsts un veselīga gaļas recepte, kas apvieno augstu kvalitāti, ideju par...

Lasīt Vairāk

Jaunzēlandes jēra grozs “Jēriņš piparmētrā” marinādē

Šodien piedāvājam patiesi izcilas maltītes recepti no #Melnā Govs. Iegādājieties šo...

Lasīt Vairāk

Melnā Angusa steiks Tasmānijas piparu marinādē

Steikam galvenais ir labs gaļas gabals, tādēļ iesakām Jums izvēlēties Melnā Angusa steiku...

Lasīt Vairāk

Bun’n’Roll ar šokolādes ganache krēmu un apelsīnu

Saldākai dienai izmēģiniet šo izcili gardo recepti ar BRIDOR Bun’n’roll...

Lasīt Vairāk

Bun’n’Roll ar putukrējumu, Nutellu un augļiem

Šī noteikti ir brīnišķīga doma sevis palutināšanai!Gaisīgs BRIDOR bun’n’roll, bagātīgi...

Lasīt Vairāk

Gulašzupa

Sildoša un sātīga ideja pusdienām vai vakariņām! Gulašzupas izcelsmes zeme Ungārija,...

Lasīt Vairāk

Svētku karpa ar rumā izturētiem augļiem un riekstiem

Decembris ir dažādu sacepumu un cepešu laiks. Kādam šī recepte noteikti noderēs svētku...

Lasīt Vairāk

Svētku zoss cepetis

Šodien piedāvājam patiesi svinīgu maltīti: svētku zoss cepeti! Lai to pagatavotu vismaz...

Lasīt Vairāk

Ceptas austeres ar zilo sieru

Vai nebūtu laiks pagatavot lielisku maltīti ar austerēm? Mums šķiet, ka ir īstais brīdis....

Lasīt Vairāk

Video: Astoņkājis ar kartupelīšiem un rukolu

Astoņkāja pagatavošana nemaz nav tik sarežģīta, kā varētu šķist. Smelieties iedvesmu šajā...

Lasīt Vairāk

Čia sēklu pudiņš ar svaigu mango

Garda, veselīga un viegli pagatavojama brokastu recepte. Sastāvdaļas: 400 ml augu...

Lasīt Vairāk

Tradicionāls spāņu ēdiens – Paelja

Ēdiens, kas piestāv karstām un saulainām vasaras brīvdienām. Tādēļ te recepte...

Lasīt Vairāk

Video: Renna jūras velšu salāti

Viegli pagatavojami, krāsaini un izcili gardi. Palutini sevi un savus mīļos!...

Lasīt Vairāk

Video: Pākšaugu zupa ar topinambūriem un Lapzemes sieru

Sastāvdaļas: 80 g zaļo lēcu80 g melno lēcu6 tomāti (2 sarkani, 2 dzelteni, 2 zaļi)1...

Lasīt Vairāk

Video: Cepta polenta ar tīģergarnelēm

Sastāvdaļas: 100 g polentas200 ml piena50 g saulē kaltētu tomātu eļļā20 g kaperu50...

Lasīt Vairāk

Video: Ņoki ar sēnēm un sparģeļiem

Sastāvdaļas: 500 g ņoku (gnocchi)8–10 baltie sparģeļi3 daiviņas ķiploku1 saldais...

Lasīt Vairāk

Video: Croque Monsieur

Sastāvdaļas: 4 šķēles pilngraudu maizes1 daiviņa ķiploka120 g Grijēras siera70 g...

Lasīt Vairāk

Vido: Jūras ķemmītes ar melno ķiploku, pākšaugu piedevu un putotu aveņu etiķa Sabajon mērci

Sastāvdaļas 4 porcijām: 4 jūras ķemmītes50 g pākšaugu maisījuma5 daiviņas melnā...

Lasīt Vairāk

Video: Svilināts ķirbis ar ziedkāpostiem un kazas piena jogurtu

4 porcijām   400 g ķirbja 400 g ziedkāposta 400 g brokoļa 4-6 paipalu olas sāls,...

Lasīt Vairāk

Video: Risotto ar biešu sulu un trīs veidu sieriem

Risotto ar biešu sulu un trīs veidu sieriem (4 porcijām) 300 g risotto rīsu200...

Lasīt Vairāk

Video: Mīdijas ar karamelizētiem citrusiem, anšoviem un olīvām

SASTĀVDAĻAS 400 g mīdiju2 apelsīni2 laimi1 greipfrūts100 g zaļo vīnogu250 g...

Lasīt Vairāk

Video: Salāti ar jēra gaļas karbonādi

4 porcijām: 500 g jēra karbonādes bez ribām2 sīpoli1 fenhelis100 g salātlapu200 g...

Lasīt Vairāk

Video: Sēņu lazanja

2 porcijām: 600 g dažādu sēņu: svaigas vai saldētas baravikas, šitakī...

Lasīt Vairāk

Video: Dzelteno tomātu krēmzupa

Dzelteno tomātu krēmzupa (2 porcijas) Sastāvdaļas: 100 g saulē kaltētu...

Lasīt Vairāk

Video: Pavasara cālīši ar pākšu pupiņām

PAVASARA CĀLĪŠI AR PĀKŠU PUPIŅĀM, MAKADĀMIJAS RIEKSTU MĒRCI UN CEPTIEM...

Lasīt Vairāk

Video: Meksiāņu uzkodas – quesadillas

Meksikāņu uzkodas – tortiljas 4 personām Galvenā sastāvdaļa šajā plācenītī ir siers....

Lasīt Vairāk

Video: Mango kārtainās kūciņas

Mango kārtainās kūciņas6 kūciņas Sastāvdaļas: 1 iepakojums Gatavots Sky...

Lasīt Vairāk

Video: Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu

Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu 2–4 personām. Šādi zivtiņu var...

Lasīt Vairāk

Video: Paniņās marinēta tītara fileja ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem

Paniņās marinēta tītara fileja ar atsvaidzinošiem arbūza salātiem 4 personām...

Lasīt Vairāk

Video: Mango pavlovas

Viss, kas mutē ātri izkūst, nav grēks! Vienu mazu pavlovas kūciņu ar mango....

Lasīt Vairāk

Video: Līgo Hačapuri

Ja esat gatavi mesties karstasinīgā mīklas mīcīšanas procesā, lai pēc tam izjustu...

Lasīt Vairāk

Video: Rauga mīklas gaļas pīrādziņi

Tuvojoties gada jautrākajiem svētkiem, katras saimnieces pienākums ir galdā celt pašas...

Lasīt Vairāk

Citronu un aitas vai kazas piena jogurta pudiņš

1 citrons6 ēdamkarotes medus6 olas600 g bieza jogurta Pagatavošana No citrona norīvē...

Lasīt Vairāk

Gandrīz angļu brokastis

Radošas un sātīgas svētdienas brokastis, kopā ar Kaspars Virsnitis, ar nedaudz neparastu...

Lasīt Vairāk

Jaunie kartupeļi laša mētelītī

Jaunos kartupelīšus gaida kā lieli, tā mazi! Šoreiz ietērpsim viņus laša “mētelīšos”....

Lasīt Vairāk

New York plūmju kūka

Ja pie rokas ir 12 plūmes, šī kūka ir jācep, jo tā nevar neizdoties un ar garantiju garšos...

Lasīt Vairāk

Video: Tomātu un rikotas siera tarte

Saldās jogurta tartes ar ogām šoreiz nomainām uz tomātu un rikotas siera tarti....

Lasīt Vairāk

Video: Vistas filejas un biezpiena klaipiņš

Vistas fileja ir iecienītākā starp putnu gaļām, tāpēc to pagatavošanas daudzveidība ir...

Lasīt Vairāk

Video: Putna piena rulete

Putna piena rulete Ja mīlat vecmāmiņu gatavotās saldās biskvīta ruletes, šo...

Lasīt Vairāk

Video: Veselīgie skaistuma salāti

Pavasarī saule atver cilvēku sirdis un dvēseles un visi kļūst skaistāki. Lai saules efekts...

Lasīt Vairāk

Video: Lieldienu pīrāgs ar pirmajiem pavasara sparģeļiem

Brīnišķīgais pavasara pīrāgs ar maigi spēcinošajiem sparģeļiem lieliski garšos gan kā...

Lasīt Vairāk

Video: Apelsīnu tarte

Veikalos nopērkami sarkanie apelsīni, īpaši ne tikai ar savu krāsu bet izteikto skābeno un...

Lasīt Vairāk

Tradicionālā Lieldienu pasha

Sastāvdaļas: 1 kg pilnpiena biezpiena300 g sviesta3 cieti vārīti olu dzeltenumi150–200...

Lasīt Vairāk

Bavārijas kartupeļu salāti

1 kg novārītu, atdzesētu kartupeļu 2 cieti vārītas olas buntīte parasto...

Lasīt Vairāk

Sīpolu zupa

100 g sviesta 2 ēdamkarotes olīveļļas 6 sīpoli 1,5 l liellopu buljona 2...

Lasīt Vairāk

Video: Kartupeļu ņoki ar sviestu un salviju

800 g novārītu kartupeļu 400 g miltu 3 olas sāls un pipari 50 g rīvēta...

Lasīt Vairāk

Asais vistas cepetis ar dārzeņiem

Laiks pagatavot gardas vakariņas un uzaicināt ciemos draugus. Krāsaini dārzeņi un...

Lasīt Vairāk

Video: Ananass ar piparmētru cukuru

Deserti ne vienmēr nozīmē tikai kūkas un saldus krēmus. Tie var būt arī šads –...

Lasīt Vairāk

Ogu saldējums

Veselīgs var būt arī kārums, un šis deserts noteikti būs kārums gan lieliem, gan maziem....

Lasīt Vairāk

Brokastu granolas ziemas versija

Brokastis ir viena no radošākajām ēdienreizēm. Sākas jauna diena, jaunas idejas un jauni...

Lasīt Vairāk

Cepti āboli ar kanēli

Tik daudz labu lietu paslēpts ābola viducī. Tas viss vēl pārslacīts ar Cointreau liķiera...

Lasīt Vairāk

Ziemas dārzeņu WOK

Pagatavo ziemas dārzeņu WOK!Ja dārzeņus gatavo uz straujas uguns ar pavisam nedaudz augu...

Lasīt Vairāk

Svētku zoss cepetis

Šodien piedāvājam patiesi svinīgu maltīti: svētku zoss cepeti!Lai to pagatavotu vismaz 6...

Lasīt Vairāk

Garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi

Uzkoda piektdienai: garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi! Sastāvdaļas:...

Lasīt Vairāk

Dedzināta foie gras ar karamelizētu ābolu un brioša grauzdiņu

Pagatavo neaizmirstamu uzkodu sev un viesiem: dedzināta foie gras ar karamelizētu ābolu un...

Lasīt Vairāk

Štovēti kāposti ar desiņām

Šķiet, ka nav neviena, kas šajā laikā un sezonā nebūtu izbaudījis šo kombināciju. Un,...

Lasīt Vairāk

Mazā salātu uzkoda ar balzametiķa krēmu

Mazā salātu uzkoda ar balzametiķa krēmu Sastāvdaļas: klasisks balzametiķa krēms6...

Lasīt Vairāk

Havana Club karstā šokolāde

Siltākai pēcpusdienai pagatavo Havana Club karsto šokolādi!   Tev būs...

Lasīt Vairāk

Vistas cepetis

Pirmssvētku laiks ir īstais brīdis, kad izmēģināt izcilu vakariņu recepti – visas...

Lasīt Vairāk

Svilinātas jūras ķemmītes ar laša ikriem un šalotes biezeni

Sastāvdaļas: – jūras ķemmītes– laša (vai foreļu) ikri– 6 šalotes...

Lasīt Vairāk

Video: Krāsnī ceptas bietes ar kazas sieru

Ziemā ir jāēd bietes. Tās satur daudz dzelzs, kas mums, ziemeļu tautām, ziemā vienmēr...

Lasīt Vairāk

Rostbifs ar sinepju krēmu

Šodienas uzkoda: rostbifs ar sinepju krēmu! Lai to pagatavotu, nepieciešams:– 300...

Lasīt Vairāk

Sildošais apelsīns

Sastāvdaļas: – 175 ml apelsīna sulas– 25 ml viskija– 15 ml...

Lasīt Vairāk

Kūpināts lasis ar mārrutku krēmu

Sastāvdaļas: – 1 auksti kūpināta laša fileja– tostermaize– 1...

Lasīt Vairāk

Karstā balzama dzēriens

Tiklīdz klāt ir vēsie rudens vakari un tuvojas ziema, tā klāt ir arī karsto dzērienu...

Lasīt Vairāk

Pīles krūtiņa ar apelsīna mērci un sarkanajiem rīsiem

Izmēģini īpašo Sky recepti – pīles krūtiņu ar apelsīna mērci un sarkanajiem...

Lasīt Vairāk

Sacepums “Shepard’s pie”

Rudenim piestāv sātīgi ēdieni, un šis noteikti ir viens no tiem – angļu klasika no...

Lasīt Vairāk

Tako laiviņas

Sveiciens Starptautiskajā vegānu dienā! Šajā datumā gribam jūs iedvesmot ar vienu gardu...

Lasīt Vairāk

Kunturu cūkas ribiņas ar ķimeņkartupeļiem

Šoreiz ideja vakariņām, kuras gatavojas cepeškrāsnī pašas! Atliek vien iemarinēt gaļu un...

Lasīt Vairāk

Cepamķirbis ar kazas sieru

Ideja šodienas vakariņām 30 minūtēs – cepamķirbis ar kazas sieru! Tepat Latvijā audzis...

Lasīt Vairāk

Pildīti Kartupeļi

Vēl viens garšas stāsts un izcila rudens recepte, kas apvieno jauno ražu un tikai...

Lasīt Vairāk

Video: BIO liellopa antrekots ar bumbieriem un garšaugiem

Augstvērtīga labuma gaļa papildināta ar 6 garšaugu mērci un ābolu sidrā ieturētiem...

Lasīt Vairāk

Video: jēra gaļas ravioli ar āboliem

Ja arī Tevi vilina Vidusjūras klinšainie krasti un daudzveidīgā itāļu virtuve, jēra gaļas...

Lasīt Vairāk

Video: cūkas kāja ar puravu un gailenēm

Cūkas kāja ar puravu un gailenēm – maltīte, kuru raksturo klasika visās tās...

Lasīt Vairāk

BIO liellopa antrekots ar bumbieriem un garšaugiem

Veselīgi un sātīgi! Tu dod priekšroku liellopa gaļas izsmalcinātajai garšu buķetei....

Lasīt Vairāk

Video: vistas gaļas kroketes ar saknēm

Izsmalcinātu garšu buķete un īsts meistardarbs pavāra Žaņa-Raivo Behmaņa izpildījumā!...

Lasīt Vairāk

Koblers

Koblers ir klasisks angļu ēdiens. Latvieši to sauktu par sacepumu, kurā savienots viss...

Lasīt Vairāk

Ābolu selerijas salāti

Šodienas recepte par godu jaunajai dārzeņu ražai. Skābeni āboli, kārtīga Latvijas zaļumu...

Lasīt Vairāk

Sēņu un grūbu zupa

Arī receptēs šajā kampaņā valda rudens un ražas tēma. Raža mežā, raža dārzā, raža mūsu...

Lasīt Vairāk

Video: Citrona vista ar sparģeļiem

Ašas, bet pārsteidzoši gardas un veselīgas pusdienas? Tas ir iespējams! Grilēta citrona...

Lasīt Vairāk

Biezpiena kēksiņi ar citrona glazūru

GATAVO: INGA KALNIŅAFOTO: MĀRIS KISEĻOVSSTILS: BAIBA PRINDULE-RENCE Kēksiņi lielākoties...

Lasīt Vairāk

Video: Pasta Bolognese

Spageti ar Boloņas mērci – teju ikviena iecienītākais pastas ēdiens! Šī Pasta...

Lasīt Vairāk

Video: Grilēts tunča steiks

Steiku iespējams pagatavot ne tikai no gaļas, bet arī zivs! Viens no mūsu iecienītākajiem...

Lasīt Vairāk

Video: Liellopa steiks ar zaļajām pupiņām

Grilēšana šonedēļ Sky lielveikalos ir cieņā, tāpēc tam par godu palutinām mūsu sekotājus...

Lasīt Vairāk

Pitas maize ar tītara gaļas bumbiņām

GATAVO: INGA KALNIŅAFOTO: MĀRIS KISEĻOVSSTILS: BAIBA PRINDULE-RENCE 4 personām...

Lasīt Vairāk

Video: Lasis ar fenheļa-gurķu salātiem

Šovakar aicinām izmēģināt savas prasmes virtuvē un pagatavot izsmalcinātas vakariņas...

Lasīt Vairāk

Kazas siera deserts glāzītēs

Ātri pagatavojams deserts, kas būs ne vien viegls, bet arī ne pārāk salds. Svaigas ogas...

Lasīt Vairāk

Video: Ramen zupa ar nūdelēm

Vai esi dzirdējis par zupu Ramen? Porcija gardās nūdeļu zupas būs lielisks pusdienu...

Lasīt Vairāk

Buljonzupa ar dārzeņiem un makaroniem

4 personām Ļoti vienkāršs veids, kā bērnam pašam pagatavot sev siltu zupu. Ja vien...

Lasīt Vairāk

Video: Avokado maizītes

Katram ir sava iecienītākā recepte, kā pagatavot vitamīniem bagāto avokado! Arī Sky...

Lasīt Vairāk

Video: Pankūkas ar ricotta sieru

Viena no saldākajām bērnības garšām apslēpta gaisīgajos biezpiena plācenīšos ar karoti...

Lasīt Vairāk

Video: Frittata ar sēnēm

Vasarā tā vien kārojas izmēģināt ko jaunu! Iedvesmojies un nobaudi frittatu ar sēnēm...

Lasīt Vairāk

Pildītu aprikožu uzkodas

Sastāvdaļas: • 1 kg aprikožu• 200 g svaigā kazas siera• 3 ēdamkarotes sakapātu zaļumu•...

Lasīt Vairāk

Cepts Jāņu siers

Sastāvdaļas: 1 ritulis Jāņu siera1 ola5 ēdamkarotes rīvmaizesVīnogu kauliņu eļļa...

Lasīt Vairāk

Jāņu siers

Sastāvdaļas: 5 l trekna piena ( vismaz 3,2%, vislabāk nepasterizēts)3 kg pilnpiena...

Lasīt Vairāk

Rabarberu limonāde

• 500 g rabarberu• 250 g cukura• Sula un miziņa no 1 citrona• Gāzēts ūdens...

Lasīt Vairāk

Ruma un persiku kokteilis ar čili?️ (diviem)

2 persiki (viens sakapāts mazos gabaliņos, otrs sagriezts daiviņās)35 g cukura235 ml...

Lasīt Vairāk

Rabarberu čatnijs

500 g rabarberu, sagrieztu mazos gabaliņos250 g sīpolu250 g gaišā muskovado cukura100 g...

Lasīt Vairāk

Tiramisu

Tiramisu ir viens no vienkāršāk pagatavojamajiem desertiem, pie tam reti kuram tas...

Lasīt Vairāk

Drupačās apcepti ātes steiki (2 personām)

2 ātes steiki4 šķēles baltmaizes2 ēdamkarotes sviesta, kausēta2 citroni, sagriezti...

Lasīt Vairāk

Sviestā ceptas tīģergarneles

4 Madagaskaras tīģergarneles3 ēdamkarotes sviesta1 daiviņa ķiploka, smalki sakapātabunte...

Lasīt Vairāk

Astoņkājis tomātu mērcē ar spageti (4 personām)

600 g svaiga astoņkājaolīveļļa3 sarkanie sīpoli, smalki sakapāti3 daiviņas ķiploku, smalki...

Lasīt Vairāk

Alus uzkodu plate

POPKORNS popkorna graudi4 ēdamkarotes sviestasālskūpinātas paprikas pulveris...

Lasīt Vairāk

Steiks sarkanvīna marinādē (2 personām)

2 gabali liellopa gaļas steika½ glāzes grūbu1 tējkarote sviesta vai olīveļļassāls250–300 g...

Lasīt Vairāk

BIO liellopu gaļas antrekots ar kinzas un halapenjo mērci (4 personām)

800 g SKY BIO liellopu gaļas antrekotasālssvaigi malti melnie pipariolīveļļa MĒRCEI...

Lasīt Vairāk

Pavasara smūtijs (2 personām)

ZAĻĀ DAĻA 30 g spinātu1 īkšķa lieluma ingvers, mizots100 ml kokosriekstu ūdens100 g...

Lasīt Vairāk

Antrekots ar sēnēm un baltvīna un krēma mērci

Sastāvdaļas: 2 bio antrekota gabali4 ēdamkarotes Dižonas sinepju2 ēdamkarotes sarkano...

Lasīt Vairāk

Alū marinēts BIO liellopa šķiņķis ar čimičuri mērci

Sastāvdaļas: 1 gabals bio liellopa šķiņķaMARINĀDEI: 700 ml tumšā alus, sula no 2...

Lasīt Vairāk

Gaisīgās Pavlovas kūciņas ar svaigām ogām

Viens no olu ēdieniem, kur to kvalitātei ir nozīme, ir gaisīgā Pavlovas kūka. Sky...

Lasīt Vairāk

Līga Andžāne iesaka – pavasarīgs zaļais kokteilis

Sajūti pavasari ne tikai gaisā, bet arī uz mēles! Smelies enerģiju no saules un visa zaļā!...

Lasīt Vairāk

Video: Dzīvesprieka kokteilis

Gaidot pavasari mēs visi tik ļoti esam sailgojušies pēc krāsām, kaut kā sulīga un svaiga!...

Lasīt Vairāk

Zaļumu salāti ar augstākā spieduma olīveļļu (4 personām)

Pavasaris ir pilns ar košu zaļumu un nerimstošām ilgām pēc vasaras. Šis ēdiens ir pavisam...

Lasīt Vairāk

Kivi laima kūka

PAMATNEI 100 g mandeļu250 g dateļu bez kauliņiem1,5 ēdamkarotes kausētas kokosriekstu...

Lasīt Vairāk

Lēni cepti liellopa stilbi ar saldo kartupeļu frī

Sastāvdaļas: 2 bio liellopa stilbi1 tējkarote sāls1 tējkarote svaigi maltu melno...

Lasīt Vairāk
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA