Kūpināts lasis ar mārrutku krēmu

Sastāvdaļas:

– 1 auksti kūpināta laša fileja
– tostermaize
– 1 tējkarote mārrutku
– 180 g krēmsiera
– gurķis


Pagatavošana:

1. No baltmaizes izgriež aplīšus un apgrauzdē uz pannas vai krāsnī.
2. Sajauc krēmsieru un mārrutkus, pieliek 2 ēdamkarotes ūdens, lai krēms ir nedaudz “mīkstāks”.
3. Tad krēmsieru sakuļ, lai mārrutku krēms būtu vienmērīgs.
4. Pilda krēmu konditorejas maisā un spiež virsū uz apgrauzdētajām maizītēm, virsū liek sarullētu laša šķēlīti. 5. Dekorācijai un nelielam svaigumam uzkodai pa virsu liek smalkos kubiņos sakapātu gurķi.

Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA