Jaungada naktī gribas atļauties vairāk, nosvinēt ar glanci un palutināt sevi! Dodies uz SKY lielveikalu un pagatavo šīs ekskluzīvās uzkodas! Kad tad, ja ne Jaungada naktī? Lai dzirkstī! ✨
Sastāvdaļas (4 porcijām):
- 100 g garneļu čipsu
- 300 ml eļļas
- 50 g jūraszaķu ikru
- 100 g skābā krējuma 25 %
- sāls, pipari pēc garšas
- dilles dekorēšanai
Pagatavošana:
- Nelielā katliņā sakarsē eļļu līdz 170 ºC temperatūrai. Sagatavo putu karoti un trauku ar papīra salvetēm.
- Garneļu čipsus liek vairākās daļās fritēties. Kad tie ir uzpūtušies, ņem ārā no eļļas ar putu karoti un liek sagatavotajā traukā ar salvetēm.
- Skābajam krējumam pievieno sāli un piparus pēc garšas.
- Kad čipsi atdzisuši, uz tiem liek krējumu, pa virsu liek ikrus un dekorē ar dillēm. Uzreiz pasniedz.