Radošas un sātīgas svētdienas brokastis, kopā ar Kaspars Virsnitis, ar nedaudz neparastu pasniegšanas manieri. Vispirms pagatavojiet bļodiņā pankūkai līdzīgu mīklu no 2 olām, kas sakutas kopā ar 150ml piena, nedaudz sāls un pipariem, pievienojiet 75g kviešu miltu, visu kārtīgi samaisiet, lejiet cepeškrāsnij paredzētā traukā, kas pirms tam ieziests nedaudz ar augu eļļu un cepiet aptuveni 25 minūtes pirms tam līdz 180 grādiem uzkarsētā krāsnī.
Pankūkas sastāvdaļas:
2 olas
150 ml piens
75g milti
sāls
pipari
augu eļļa pannas ieziešanai
Kamēr pankūka cepas, gatavojiet pildījumu – uzcepiet bekona šķēles. To var darīt gan uz pannas, gan cepeškrāsnī. Tieši tāpat apcepiet sārtos šampinjonus, čerī tomātiņus un pagatavojiet 2 olas jums patīkamā veidā. Kārtojiet to visu uz iepriekš pagatavotās pankūkas un baudiet bagātīgas brokastis labā kompānijā.
Pildījuma sastāvdaļas:
2 olas
bekona šķēles
čerī tomātiņi ķekaros
sārtie šampinjoni