Cepts Jāņu siers

Sastāvdaļas:

  • 1 ritulis Jāņu siera
  • 1 ola
  • 5 ēdamkarotes rīvmaizes
  • Vīnogu kauliņu eļļa cepšanai

Pagatavošana:

  1. Sieru sagriež šķēlītēs vai stienīšos.
  2. Bļodiņā sakuļ olu, uz šķīvja izber rīvmaizi.
  3. Katru gabaliņu apviļā olā, rīvmaizē, olā un vēlreiz rīvmaizē un cep uz pannas sakarsētā eļļā zeltaini brūnus. Pasniedz uzreiz, lai siers iekšā izkusis un staipīgs. Klāt labi garšos svaigas salātlapas vai kādi no Gatavots Sky svaigajiem salātiem, piemēram “Vitamīnu”, “Piknika” vai “Svaigie salāti ar kaperiem”.
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA