Svētki radīti, lai gardi ēstu, vai ne? Šeit ideja patiesi izsmalcinātam svētku galdam. Kad gatavosieties svētku vakaram, visu nepieciešamo vienuviet izdosies atrast lielveikalos SKY.
Sastāvdaļas (4 porcijām):
- 450 g brī siera
- 40 g medus
- 2 zariņi rozmarīna
- 100 g vīģu džema
- 30 g balzametiķa krēma
- 80 g cidoniju marmelādes
- 70 g krekeru
- 1 SKY gaišā čabata
- sāls, pipari pēc garšas
- 60 g grauzdētu mandeļu
Pagatavošana:
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 ºC temperatūrai.
- Sieru liek uz pannas ar cepamo papīru. Sierā iegriež rūtis, starpās saliek rozmarīna lapiņas. Aplej ar medu.
- Liek krāsnī uz 15 minūtēm.
- Maizi sagriež šķēlēs, aplej ar olīveļļu, sāli un pipariem. Vīģu džemu sajauc kopā ar balzametiķa krēmu.
- Sieru pasniedz ar džemu, marmelādi, krekeriem un maizi. Pēc izvēles pievieno grauzdētas un sagrieztas mandeles.
Lai labi garšo!