Saldākai dienai izmēģiniet šo izcili gardo recepti ar BRIDOR Bun’n’roll kruasānu, šokolādes ganache krēmu (šokolādes glazūru franču gaumē) un svaigu apelsīnu. Īsts laimes mirklis katrā kumosā.
Sastāvdaļas:
- 3 Bridor Bun’n’Roll kruasāni
- Šokolādes – apelsīnu ganache krēms:
- 200 g tumšā šokolāde
- 100 g mīksts sviests
- 15 ml zeltainais cukura sīrups (brūnais cukurs)
- 75 ml saldais krējums
- 10 ml apelsīnu ekstrakts
- 25 ml Grand Marnier liķieris
- Dekorēšanai:
- 1 apelsīns (miziņa un augļa mīkstums (fileja))
- 2 cepumi
Pagatavošana:
1. Ūdens peldē izkausē šokolādi, sviestu, zeltaino sīrupu un saldo krējumu.
2. Maisa kamēr ganache krēms ir viendabīgs un samtains.
3. Kad sastāvdaļas izkusušas un sajauktas viendabīgā masā, pievieno apelsīnu ekstraktu un Grand Marnier liķieri.
4. Ļauj atdzist, tad iepilda konditorejas maisiņā.
5. Bun’n’Roll kruasānus pārgriež uz pusēm.
6. Uz kruasāna pamīšus pilda ganache krēmu un liek apelsīnu mīkstumu.
7. Bun’n’Roll kruasāna virspusi rotā ar ganache krēma dekoriem, cukurotām apelsīna miziņu strēmelēm un drupinātiem cepumiem.
Lai labi garšo!