Tik daudz labu lietu paslēpts ābola viducī. Tas viss vēl pārslacīts ar Cointreau liķiera apelsīnu aromātiem un ilgi cepts cepeškrāsnī. Kas par garšu buķeti!
6 āboli
1 ola
100 g medus
100 g žāvētu augļu
100 g lobītu mandeļu
Cointreau liķieris apslacīšanai
Pagatavošana:
Āboliem izņem serdes un ar nazīti apvelk katram pa viduslīniju. Saliek cepamajā veidnē.
Bļodiņā iesit olu, pievieno medu, gabaliņos sagrieztus žāvētos augļus un sakapātas mandeles. Visu sajauc, un gatavo masu ar karoti iepilda ābolos, ko beigās apslaka ar liķieri. Ja pildījums paliek pāri, izlīdzina pa veidnes pamatni Cep 180 °C temperatūrā 20 minūtes.
Pasniedz tāpat vai ar dabisko jogurtu.