Garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi

Uzkoda piektdienai: garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi!

Sastāvdaļas:  

– 1 citronzāle

– 20 tīģergarneles

– 1 daiviņa ķiploka

– 1 čili

– 1 olas dzeltenums

– šķipsniņa Kajennas piparu

– pāris safrāna “matiņu”

– 1 tējkarote sinepju

– 150 ml olīveļļas  

Pagatavošana:  

1. Gatavo klasisko majonēzi: sakapā 1/2 ķiploka daiviņu, pievieno sinepes un olas dzeltenumu.

2. Kuļot lēnām lej klāt eļļu. Pievieno safrānu un mazu šķipsniņu Kajennas piparu.

3. Majonēzi iepilda konditorejas maisā, aizsien galu un liek ledusskapī.

4. Uz pannas apcep sakapātu atlikušo ķiploku, citronzāli, sakapātu čili un pievieno atlaidinātas un sausas garneles. Apceptās garneles liek uz salvetes, lai notecinās liekās taukvielas.

5. Degvīna glāzēs pilda majonēzi un uz kociņa uzdurtu garneli.  

Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA