Video: BIO liellopa antrekots ar bumbieriem un garšaugiem

Augstvērtīga labuma gaļa papildināta ar 6 garšaugu mērci un ābolu sidrā ieturētiem bubmieriem – maltīte, kas pārsteidz ar savu lakoniskumu un reizē tik piesātināto garšu! Skaties, kā to pagatavot, un iedvesmojies! #ēdarSky

SASTĀVDAĻAS:

Liellopa antrekots ar kauliņu (Igauņu izcelsmes bio liellops)
Bumbieris
Ābolu sidrs
Pētersīļi
Piparmētra
Dilles 0.20g,
Koriandra lapas
Čili,
Ķiploks
Sāls
Citrons

PAGATAVOŠANA:

1. Liellopu apber ar sāli un apsmērē ar eļļu.
2. Liellopu apcep no abām pusēm uz kārtīgi sakarsētas pannas.
3. Kad gaļa apcepusies, to liek iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī (200°C). Cep 9 min,
tad apgriež uz otru pusi un cep vēl 9 min.
4. Pēc cepšanas gaļu apmēram 10 min atpūtina.
Igauņu liellopu vislabāk pagatavot mazliet virs vidēji asiņaina, tad tā ir vissulīgākā un visgardākā.
5. Mērce: sakapā pētersīļus, piparmētru, koriandru, dilles, chilly, ķiploku un sajauc ar rapšu eļļu. Klāt liek citronu sulu, sāli, cukuru.
6. Bumbieri nomizo, pārgriež uz pusēm, izgriež serdi un liek vārīties ābolu sidrā.

Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA