Sviestā ceptas tīģergarneles

  • 4 Madagaskaras tīģergarneles
  • 3 ēdamkarotes sviesta
  • 1 daiviņa ķiploka, smalki sakapāta
  • bunte pētersīļu, smalki sakapātu
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari

PAGATAVOŠANA

  1. Uz vidēji augstas uguns pannā uzkarsē sviestu. Pievieno sakapātus ķiplokus un pakarsē ~ 30 sekundes, lai sviests uzņem ķiploka garšas. Pannā liek garneles un karsē, ik pa laikam apmetot otrādi, lai visas noklāj sviests.
  2. Kad garneles sāk viscaur uzkarst, ik pa laikam pievieno klāt vēl nedaudz sviesta un ieber sauju kapātu pētersīļu.
  3. Servē siltas ar pētersīļu un sviesta mērci.
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA