Zivis un jūras veltes

Mērcītes svaigu austeru pasniegšanai uz gliemežvāka

Dažādu veidu mērcītes visām gaumēm, kas lieliski saderēs kopā ar svaigām austerēm. To pagatavošana ir ārkārtīgi vienkārša. Izmēģiniet!...

Lasīt Vairāk

Grilēta vesela zivs ar ķiploku un pētersīļu sviestu un citronu 

Zivij garšaugi un sviests nekad nevar būt par daudz. Vienmēr izvēlieties svaigus un sezonālus garšaugus, lai iegūtu visvairāk uzturvielu no...

Lasīt Vairāk

Folijā grilētas garneles ar fenheli, jaunajiem kartupeļiem un citronu alioli

Anīsa notis fenhelī lieliski papildinās saldumu garnelēs, un kartupeļi, cepoties sviestā ar veselām ķiploka daiviņām, būs izcili. Citrona šķēle...

Lasīt Vairāk

Kalmāru salāti

Kalmārs Latvijā joprojām ir eksotika, ko tikai mācāmies gardi pagatavot. Galvenais ir to nepārcept, jo pārlieku sildot kalmārs paliek sīksts un...

Lasīt Vairāk

Video: Garneļu uzkodas

Uzkodas, kas piestāv saulainām vasaras brīvdienām un karstām ballītēm, ir atrastas. Iedvesmojies un pagatavo garneļu uzkodas arī Tu!...

Lasīt Vairāk

Saldā kartupeļa pankūkas ar laša rozītēm

Laša rozītes, mūsuprāt, ir viens no visiecienītākajiem Gatavots Sky uzkodu ēdieniem. Satītas vienādas kā zLaša rozītes, mūsuprāt, ir viens no...

Lasīt Vairāk

Krāsnī ceptas Mauger austeres

Austeres lielākoties ēdam svaigas, bet dažādībai un kamēr vēl ārā saule ar zobiņiem iesakām šo aromātisko un sātīgo cepto austeru recepti no “Pie...

Lasīt Vairāk

Svētku karpa ar rumā izturētiem augļiem un riekstiem

Decembris ir dažādu sacepumu un cepešu laiks. Kādam šī recepte noteikti noderēs svētku galdam, bet kāds ar šādu pildītu karpu var pārsteigt savus...

Lasīt Vairāk

Ceptas austeres ar zilo sieru

Vai nebūtu laiks pagatavot lielisku maltīti ar austerēm? Mums šķiet, ka ir īstais brīdis. Jūras velšu cienītāji būs sajūsmā! Sastāvdaļas: 6...

Lasīt Vairāk

Video: Astoņkājis ar kartupelīšiem un rukolu

Astoņkāja pagatavošana nemaz nav tik sarežģīta, kā varētu šķist. Smelieties iedvesmu šajā video receptē, kurā mūsu šefpavārs atklāj astoņkāja...

Lasīt Vairāk

Tradicionāls spāņu ēdiens – Paelja

Ēdiens, kas piestāv karstām un saulainām vasaras brīvdienām. Tādēļ te recepte iedvesmai. Sastāvdaļas: 350 g parboiled rīsu1 sarkanais...

Lasīt Vairāk

Video: Renna jūras velšu salāti

Viegli pagatavojami, krāsaini un izcili gardi. Palutini sevi un savus mīļos! Sastāvdaļas:1 romiešu salātu galviņa2 saujas rukolas lapu1/4...

Lasīt Vairāk

Video: Cepta polenta ar tīģergarnelēm

Sastāvdaļas: 100 g polentas200 ml piena50 g saulē kaltētu tomātu eļļā20 g kaperu50 g Parmas siera1 sarkanais sīpolsbalzametiķisolīveļļa12...

Lasīt Vairāk

Vido: Jūras ķemmītes ar melno ķiploku, pākšaugu piedevu un putotu aveņu etiķa Sabajon mērci

Sastāvdaļas 4 porcijām: 4 jūras ķemmītes50 g pākšaugu maisījuma5 daiviņas melnā ķiploka2 olu baltumi2 ēdamkarotes pūdercukura1 ēdamkarote aveņu...

Lasīt Vairāk

Video: Mīdijas ar karamelizētiem citrusiem, anšoviem un olīvām

SASTĀVDAĻAS 400 g mīdiju2 apelsīni2 laimi1 greipfrūts100 g zaļo vīnogu250 g ķirštomātu2 sīpoli90 g brūnā cukura6 filejas anšovu100 g olīvas ar...

Lasīt Vairāk

Video: Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu

Baltās zivs pauniņas ar garšaugu sviestu un laima sulu 2–4 personām. Šādi zivtiņu var pagatavot ļoti ātri un tā vienmēr garšos kā restorānā....

Lasīt Vairāk

Jaunie kartupeļi laša mētelītī

Jaunos kartupelīšus gaida kā lieli, tā mazi! Šoreiz ietērpsim viņus laša “mētelīšos”. Lieliska pusdienu recepte zivju cienītājiem....

Lasīt Vairāk

Garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi

Uzkoda piektdienai: garnele šota glāzītē ar safrāna majonēzi! Sastāvdaļas:   – 1 citronzāle – 20 tīģergarneles...

Lasīt Vairāk

Svilinātas jūras ķemmītes ar laša ikriem un šalotes biezeni

Sastāvdaļas: – jūras ķemmītes– laša (vai foreļu) ikri– 6 šalotes sīpoli– 200 ml saldā krējuma Pagatavošana:...

Lasīt Vairāk

Kūpināts lasis ar mārrutku krēmu

Sastāvdaļas: – 1 auksti kūpināta laša fileja– tostermaize– 1 tējkarote mārrutku– 180 g krēmsiera– gurķis...

Lasīt Vairāk

Video: Grilēts tunča steiks

Steiku iespējams pagatavot ne tikai no gaļas, bet arī zivs! Viens no mūsu iecienītākajiem – tunča steiks. Kopā ar grilētiem dārzeņiem šī būs...

Lasīt Vairāk

Video: Lasis ar fenheļa-gurķu salātiem

Šovakar aicinām izmēģināt savas prasmes virtuvē un pagatavot izsmalcinātas vakariņas – lasi ar fenheļa un gurķu salātiem. Jāatzīst, ka...

Lasīt Vairāk

Drupačās apcepti ātes steiki (2 personām)

2 ātes steiki4 šķēles baltmaizes2 ēdamkarotes sviesta, kausēta2 citroni, sagriezti daiviņās2 ēdamkarotes pētersīļu, sakapātu1 sīpols, smalki...

Lasīt Vairāk

Sviestā ceptas tīģergarneles

4 Madagaskaras tīģergarneles3 ēdamkarotes sviesta1 daiviņa ķiploka, smalki sakapātabunte pētersīļu, smalki sakapātusālssvaigi malti melnie...

Lasīt Vairāk

Astoņkājis tomātu mērcē ar spageti (4 personām)

600 g svaiga astoņkājaolīveļļa3 sarkanie sīpoli, smalki sakapāti3 daiviņas ķiploku, smalki sakapātu2 glāzes sarkanvīna3 lieli tomāti, sagriezti...

Lasīt Vairāk
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA