Video: Salāti ar jēra gaļas karbonādi

4 porcijām:

  • 500 g jēra karbonādes bez ribām
  • 2 sīpoli
  • 1 fenhelis
  • 100 g salātlapu
  • 200 g ķiršu tomātiņu
  • sāls un melnie pipari

Mērcei:

  • 300 ml kazas piena jogurta
  • 50 g piparmētru
  • 1 svaigs gurķis
  • sāls
  • citronu un laima sula

Pagatavošana:

  1. Sīpolus sagriež uz pusēm, fenheli sagriež četrās daļās. Abus dārzeņus apsmērē ar sviestu, apber sāli un liek uz oglēm grilēties. Blakus liek jērgaļu vienā gabalā. Gaļu apcep, atpūtina un pārber ar pipariem un sāli.
  2. Sagatavo mērci. Jogurtu liek bļodiņā, tam pievieno smalki sakapātas piparmētras. Gurķi nomizo, sagriež mazos gabaliņos un arī pievieno jogurtam. Vēl pieliek sāli un iespiež sulu no puses laima un puses citrona.
  3. Visu kārto uz šķīvja. Pirmo liek mērci, tad salātlapas, ķiršu tomātiņus, ceptos sīpolus un fenheli un šķēlēs sagrieztu gaļu.
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png
Sky_logo-1.png

 Rīga: Kārļa Ulmaņa gatve 122  •  Hipokrāta iela 28  •  Krasta iela 79  

 •  Duntes iela 19a (i/c SKY&MORE)  •  Rīgas – Siguldas šoseja 8 (Berģi)  

+371 6786 0700       sky@sky.lv
Visas tiesības rezervētas © SKAI BALTIJA