100 g sviesta
2 ēdamkarotes olīveļļas
6 sīpoli
1,5 l liellopu buljona
2 ēdamkarotes šerija
1 tējkarote svaiga timiāna
sāls un pipari
franču bagete
100 g labi kūstoša sarīvēta siera
50 g rīvēta cietā tipa siera
Pagatavošana: Katliņā vai dziļā pannā izkausē sviestu kopā ar olīveļļu. Sīpolus sagriež pusripiņās un uz lēnas uguns sautē, kamēr tie kļūst caurspīdīgi un mīksti. Nedrīkst piededzināt, tiem nav jābūt arī brūniem. Sīpoliem pievieno buljonu, šeriju, timiānu, sāli un piparus un karsē, ik pa laikam apmaisot, apmēram 30 minūtes. Zupu lej karstumizturīgos podiņos, katram liek virsū šķēlītēs sagrieztu bageti un abus sierus. Liek cepeškrāsnī grila režīmā, līdz siers izkusis un burbuļo.